19 december 2023 Sneeuwbeesten in Zwolle

Een wervelend midwinterfeest van het hyper muzikale muzikale cabaretduo Maartje & Kine. Een rijke avond vol poëzie, kolder, kerstklassiekers én magische sages. En wij deden mee! Wat was het een leuke, gezellige, leerzame en bijzondere avond. En dat we daarna in de foyer nog een paar liedjes uit ons eigen repertoire mochten zingen maakte de avond helemaal top.

3 juni 2023 Amusing Hengelo

Het was een mooie, zonnige, gezellige en muzikale dag daar in Hengelo met 90 koren, 18 podia en heel veel mensen en een goede organisatie!

16 april 2023 BALK Korenfestival Drachten

Wat een mooie dag was het daar in Drachten op het Balk korenfestival.

7 april 2023 The Passion Nijeveen

Mooie en indrukwekkende avond waar wij ook aan meededen zoals zovele Nijeveners! Het was overweldigend en een zeer druk bezochte avond!

4 maart 2023 Popkorenfestival Steenwijk

Er stonden totaal 8 koren voor een vakjury, bestaande uit Harold Kooij (pianist, dirigent) 𝗥𝗼𝗴𝗶𝗲𝗿 𝗬𝗺𝗸𝗲𝗿 (dirigent, coaching) en 𝗔𝗻𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝗸 𝗛𝗮𝗿𝗿𝗲𝗺𝗮 (zangeres & zangdocent). De avond werd gepresenteerd door Joey Teekamp. Na de vele repetities werd ons optreden beloond met een mooie tweede plaats.

Uit het juryrapport:

Fijn koor om naar te kijken en te luisteren en alles uit het hoofd. Het klinkt goed en swingt lekker en is een feestje om naar te luisteren. Het spat van het podium af. Goede band en goede focus koor/dirigent. Goed bezig! En altijd een verademing om een dirigent voor het koor te zien zonder partituur. Doet zoveel met koor en zangers.”

Bijzonder trots zijn we dus!